Nog enkele exposantenplekken beschikbaar op het Nationaal Geiten Event

Op 7 september aanstaande vindt de 5e editie van het jaarlijkse Nationaal Geiten Event plaats. Voor het eerst wordt het evenement georganiseerd in het Hart van Holland in Nijkerk.

Dit jaar staan de vertrouwde onderdelen, zoals de landelijke geitenkeuring, de uitgebreide beursvloer, diverse workshops en de uitreiking van de Geiten Event Innovatie Trofee, weer op het programma. Nieuw zijn de Geiten Event Ondernemerslunch en de uitreiking van de LAMBS.

De Geiten Event Ondernemerslunch is, na registratie, gratis toegankelijk voor beroepsmatige melkgeitenhouders. LAMBS (LAndelijk Melkgeiten Beoordelen door Studenten) wordt in 2024 voor het eerst georganiseerd. Vijftien studenten van Wageningen University and Research, Universiteit Utrecht en Aeres Hogeschool Dronten strijden in de finale om de titel van beste keurmeester. De ondernemerslunch wordt mogelijk gemaakt door het Vakblad Geitenhouderij en SAC Milking. LAMBS wordt ondersteund door Goat Improvement Company.

Tijdens de Geiten Event Ondernemerslunch worden de Geiten Event Innovatie Trofeeën uitgereikt. In 2023 gingen deze trofeeën naar Melkgeitenhouderij Papen en MS Schippers. Voor de komende editie is de inschrijving geopend. Aanmelden voor de verkiezing van het meest innovatieve product of dienst kan hier. Het aanmelden van de melkgeitenhouder die jou het meest heeft geïnspireerd kan hier.

Ook dit jaar is de beursvloer van het Nationaal Geiten Event weer goed gevuld. Verwacht wordt dat, net zoals vorig jaar, zo’n 40 bedrijven en organisaties hun producten en diensten voor de beroepsmatige melkgeitenhouder presenteren. Naast de bekende en vertrouwde exposanten verwelkomen we dit jaar onder andere BTN de Haas en Selles sur Cher uit Frankrijk op het evenement. Zij zullen voor de eerste keer kennismaken met de netwerkmogelijkheden die het evenement biedt.

Met de Geiten Event Ondernemerslunch en de netwerkmogelijkheden op de beursvloer spelen we in op de behoefte van onze bezoekers en exposanten om op laagdrempelige wijze met elkaar in contact te komen. Met de introductie van LAMBS verwelkomen we jong talent, die mogelijk straks deze sector professioneel komen versterken, op het evenement.

Ben je – als beroepsmatige melkgeitenhouder – geïnteresseerd in het bijwonen van de Geiten Event Ondernemerslunch? Meld je dan hier kosteloos aan. Wil je als toeleverancier gebruikmaken van de mogelijkheden op onze beursvloer, neem dan contact op met Wilco, Huib of Luuk.

Ons nieuws
Succesvolle vijfde editie van het Nationaal Geiten Event: een terugblik

De vijfde editie van het Nationaal Geiten Event is met succes afgerond. Na vier eerdere edities in de IJsselhallen in Zwolle vond het event dit jaar plaats in Hart van Holland in Nijkerk. Bezoekers konden in drie verschillende hallen genieten van een vernieuwde opzet, waarin vertrouwde onderdelen werden gecombineerd met nieuwe initiatieven. Een belangrijk onderdeel […]

Samenwerking BSNC en AgriMedia biedt leden extra waarde

De BSNC is permanent op zoek naar nieuwe kansen om invulling te geven aan ontmoeten en kennisdelen, met en tussen BSNC-leden. AgriMedia, uitgever van onder andere het magazine ‘Tuin en Park Techniek’ richt zich met het congres ‘Grasmannen Live’ en de podcastserie ‘Grasmannen’, vanaf 2023 ook specifiek op de sport- en cultuurtechniek. Een eerste uitkomst […]

Jenny van Lieshout nieuwe redactiecoördinator Wijn en Wijngaard

Jenny van Lieshout wordt de nieuwe redactiecoördinator voor Wijn en Wijngaard, het onafhankelijke vakmedium voor zowel professionele als hobbymatige wijnbouwers in Nederland en België. Met haar uitgebreide kennis van de wijnwereld en een indrukwekkende loopbaan in zowel de media als de wijn, brengt Jenny een schat aan ervaring mee die perfect aansluit bij de missie van Wijn en […]